Polecane gazetki
Opinie o sieci CCC
Zaloguj się, aby dodać komentarz
Default avatar
  • 12/04/2017
Witam serdecznie wszystkich.Jestem z Opola.W Zgorzelcu bywam często gdyż tutaj mieszka moja Mama. Ostatnio zrobiła w tym sklepie zakupy Sklep nr 451.Obsłużona była wyśmienicie,naprawdę była zachwycona.Ale okazało si,e ,że buty które kupiła nie bardzo pasowały na jej schorowane nogi.Więc trzeba było zwrócić zakupiony towar.Kierowniczka sklepu Pani Marzena Sawicka bez problemu poradziła, uzgodniła i sprawę od ręki załatwiła .Polecam CCC w Zgorzelcu przy ul.Jeleniogórskiej 42 Kierowniczka kompetentna,personel przygotowany ,miły,uprzejmy.Jestem zadowolona.Pozdrawiam Celina z Opola
Default avatar
  • Paweł
  • 03/09/2016
nie polecam tego sklep, kupiłem dzisiaj 03.09.2016 (TESCO TYCHY CCC) dla dziecka buty które ma urodziny do tego jest chore i musiało zostać w domu. Rozmiar był o jeden numer za mały i chciałem wymienić na większy, niestety ku mojemu zdziwieniu sprzedawczyni jak i kierowniczka odesłały mnie z kwitkiem do domu, ponieważ maja jakąś głupią promocję - 20% i nie można wymienić na większy czy też zwrócić. Dziecku się spodobały i musiałem kupić drugą pare! Kto odpowiada za takie decyzje i je podejmuje??!! Będę się trzymał z daleka od tego sklepu, nigdy więcej CCC, nikomu nie polecam i będę wystawiał wszędzie opinie negatywne oraz nie polecał znajomym. Zdecydowanie nie dla tego sklepu!!! pozdrawiam Paweł
S3 1917264 101723276514875 3436588 n
  • 02/09/2016
Obsługa CCC to jakaś masakra: w innym sklepie ccc Pani sprawdziła mi że buty które chciałam kupić znajdują się w Tomaszowie Lubelskim zadzwoniłam tam powiedzieli, że mają i odłożą dla mnie... pojechałam po buty a Pani z wielką łaską mówi mi że buty są ale tylko w systemie na stanie ich nie mają.. to kto odkładał te buty i mnie informował ze są i czekają? straciłam czas i pieniądze bo jakaś niekompetentna PANI w Tomaszowie Lubelskim odłożyła buty których nie mieli na stanie ... czary nie polecam i radze omijać z daleka sklep w tym mieście
S3 10527817 842204645884736 7945007559563593120 n
  • 28/06/2016
Obsługa w sklepie w Focus Park, to jakaś kpina!!!! Panie przy kasie stoją trzy, ale żadna nie ma zamiaru klienta obsłużyć mimo ,że nic nie robią!!!! Po 15 minutach stania, pani powiedziała,że ona robi tylko zwroty a koleżanka obok nie obsługuje w tej chwili bo coś tam, kiedy zwróciłam im uwagę to obrażona z wielką łaską zdecydowała się nas obsłużyć. Jeśli nie chce się wam pracować i w nosie macie klientów to idźcie do domu !!!!
Default avatar
  • Aleksandra
  • 01/05/2016
Nie wiem dlaczego nie wskoczyły wszystkie gwiazdki. Miało być 5!
Default avatar
  • Aleksandra
  • 01/05/2016
Bardzo często kupuję w CCC. Chętnie korzystam z promocji i udaje mi się kupić fajne buty i torebki w dobrej cenie. Nigdy nie musiałam reklamować produktów tej firmy. Wiem natomiast od znajomych, że nie mieli żadnych problemów z reklamacją. Zawsze spotykam się z bardzo miłą i uczynną obsługą. Zresztą sama staram się być miła i uśmiechnięta. Myślę, że naburmuszonego, pełnego pretensji i roszczeniowego klienta nic nie zadowoli. No chyba że klęczący przed nim sprzedawcy w sklepie z butami za tysiąc złotych.
Default avatar
  • Edyta
  • 09/04/2016
Na przekór wszystkim, nigdy nie miałam problemu z Firmą Lasocki oraz CCC. Nie wiem czemu forumowicze nigdy nie wystawiają pozytywnych opinii? Pan, który używa epitetów pod adresem pracowników i osób związanych z Firma CCC, jest godny pożałowania. Pasujące powiedzenie do tego Pana "Sądzę Ciebie według siebie".
S3 1017331 1544675865753555 3220737345526648479 n
  • 07/04/2016
Ludzie omijajcie tą firmę szerokim łukiem.Niekompetencja pracowników chamstwo i złodziejstwo za własne pieniądze to tylko delikatne epitety pod adresem tej pseudofirmy.Pewnie szefostwo też nie lepsze jesli nie reaguje na opinie klientów.Ani ja ani moja rodzina i znajomi nie skorzystają z usług tych partaczy.NEVER ❗❗❗
Default avatar
  • sebastian
  • 22/01/2016
nie kupujcie w z tej firmy ccc obuwie kupiłem buty męskie na zimę w 12 grudniu 2015 r 22 stycznia 2016 r a buty są rozklejone i nie proponuje butów z tego sklepu ccc kwidzyn galerii liwa
Default avatar
  • Rafał
  • 21/01/2016
Stanowczo odradzam CCC Wyszków. Buty bardzo słabej jakości pękły po miesiącu użytkowania. Reklamacja oczywiście odrzucona bez jakiejkolwiek opinii rzeczoznawcy. Pod reklamacją podpis jedynie kierownika CCC w Wyszkowie i osobista ocena a raczej jak to napisała Pani kierownik oględziny. Widać całkowity brak kompetencji a do tego kultury.
Default avatar
  • Anqa
  • 14/12/2015
Nie polecam buty kiepskiej jakosci rozlatuja sie po jednym załozeniu ceny w kazdym salonie inne .
Default avatar
  • Ireneusz
  • 18/11/2015
JA NIE POLECAM ponieważ kupiłem buty ze skóry przy jednym bucie skóra pękła a gwarancji nie uznali a buty są jak nowe
Default avatar
  • Darek
  • 28/10/2015
Z pełnym przekonaniem polecam wszystkim korzystanie ze sklepów sieci CCC. Nie pożałujecie tego!
Default avatar
  • Michał
  • 27/10/2015
Jak najbardziej polecam! Pierwsza myśl przy zakupie butów to CCC, zawsze znajdę coś dla siebie dzięki bogatej ofercie oraz odpowiednim cenom. Obsługa gotowa do pomocy w każdej chwili!
Default avatar
  • martyna
  • 27/10/2015
Sieć naprawdę dobra, sklep jest czysty, przestronny, łatwo się odnaleźć. Obsługa jest bardzo pomocna a buty solidne,wytrzymałe i wygodne. Jeszcze żadne moje buty z ccc się nie zepsuły. Jest dużo modnych fasonów, wzorów, na pewno każdy znajdzie cos dla siebie. Poza tym przystepne ceny i zazwyczaj blisko i łatwe połaczenie ;)
Default avatar
  • Monika
  • 27/10/2015
Fajne buciki, fajna firma. Zawsze się sprawdza. Do tego przystępne ceny i sklep jest w każdej galerii.
Default avatar
  • Patrycja
  • 27/10/2015
Przede wszystkim przemawia do mnie szeroki asortyment sklepu, jeszcze nigdzie indziej nie spotkałam się z możliwością aż takiego przebierania w butach. :) Jakość świetna, cena przystępna. Jeszcze wiele lat będę tam kupować z moją kartą CCC. :)
Default avatar
  • Shiwix
  • 26/10/2015
Bardzo dobry sklep, bogata oferta, przystępne ceny, świetna jakość !!! Nigdy nie miałam sytuacji, żebym musiała reklamować obuwie i nie jest to obuwie jedno sezonowe.
S3 12004924 138375099846051 3152859184863468859 n
  • Tomasz
  • 26/10/2015
Znakomita marka. Jeżeli chcę kupić buty, zawsze najpierw idę do ich salonów. Nigdy się nie zawiodłem i nie zapowiada się na to żebym się zawiódł prędko :D
Default avatar
  • Agnesss
  • 26/10/2015
Tak jak moje imienniczki :D Uważam, że mają bogatą ofertę obuwia w przystępnej cenie plus do tego jakość! Nic dodać nic ująć
Default avatar
  • Agnieszka
  • 26/10/2015
CCC jest dla mnie synonimem dobrej jakości w przystępnej cenie. Ciekawy i duży wybór oraz liczne promocje już wiele razy skłoniły mnie do zakupów w sklepach tej sieci obuwniczej :)
Default avatar
  • Agnieszka
  • 22/10/2015
Odkąd pamiętam kupuję buty w CCC i chyba tylko raz mi się zdarzyło, że musiałam złożyć reklamację, ale obyło się bez żadnych problemów. Na każdy sezon mają ciekawe fasony i ceny w granicach normy. Polecam jeśli chce ktoś czuć się modnie i wygodnie :P
Default avatar
  • gosia
  • 22/10/2015
Kupuję buty w ccc już kilka lat i nigdy nie miałam powodu do niezadowolenia. Kiedykolwiek szukam nowych butów, znajduję tam coś dla siebie za niewielkie pieniądze. Reklamacje zawsze były przyjmowane bez problemu.
Default avatar
  • paulaika
  • 17/10/2015
W CCC kupuję buty przeważnie na 1 sezon, nie spodziewam się cudów, ponieważ nie szukam tu butów z trwałych materiałów na lata. Na jeden sezon starczają w zupełności, poza tym moda szybko przemija. Co do reklamacji - najpierw warto zapoznać się z kartą gwarancyjną obuwia, następnie odpowiednio obuwie traktować, a dopiero na samym końcu bulwersować się, że reklamacji nie uwzględniono.
Default avatar
  • Karolina
  • 16/10/2015
Od lat kupuję buty w CCC i jestem zadowolona, bo służą mi przez lata. Często odbywają się wyprzedaże, gdzie można upolować fajny model butów za na prawdę małe pieniądze. Ani razu nie żałowałam zakupów w tym sklepie.
Default avatar
  • Anna
  • 16/10/2015
Dobre buty za nieduże kwoty. Obsługa w sklepie bardzo miła, szeroka gama produktów oraz program lojalnościowy, który jest dużym plusem. Panie ekspedientki zawsze sprawdzą czy dany model jest dostępny w innym rozmiarze w innym sklepie sieci co jest dużym plusem.
Default avatar
  • Anita
  • 16/10/2015
Duży wybór bucików kusi wraz z promocjami :) Zawsze można liczyć na pomoc ze strony obsługi. Z gwarancją nie ma żadnych problemów, wymiana lub zwrot pieniążków do wyboru. Szczerze polecam :)
Default avatar
  • ola_basia
  • 16/10/2015
W CCC kupuję od dawna i zawsze byłam zadowolona z oferowanych produktów. Ceny są przystępne a do tego często pojawiają się promocje gdzie buty można dostać za 50% wartości co dla mnie jako studentki jest bardzo korzystne także jak najbardziej polecam! :)
Default avatar
  • Mariusz
  • 18/04/2015
Nie kupuj butów w sklepie CCC w Bydgoszczy, w Realu !!!!!!!!!!!!! Dwukrotnie reklamowałem rozklejone buty. Reklamacji nie przyjęto. Banda OSZUSTÓW!
S3 522992 484502044922994 1428963135 n
  • Greg
  • 26/03/2015
najgorszy sklep z butami w jakim dokonałem zakupów. nie akceptuja reklamacji. buty po 2 tyg nie nadają sie do niczego. Nawet pracowniczka przyznaje ze jest jej wstyd ze nie przyjeli reklamacji. WSTYD HANBA! produkcja czeska? szczerze to gorsza ...
S3 11015005 805977652771730 8773870515350698324 n
  • Angelika
  • 21/03/2015
Widzę duuuuze grono niezadowolonych :( A ja jestem zadowolona-mila i profesjonalna obsluga,ceny ok i ani ja ani dzieci ani maz nie musieliśmy reklamować butów.....W jednych mlodszy syn chodzi po starszym i są w idealnym prawie stanie :-) Osobiście pole am CCC Poznan :-)
S3 522992 484502044922994 1428963135 n
  • Greg
  • 14/03/2015
Czegoś takiego jeszcze nie widziałem. buty rozpadly się po miesiącu. TOTALNA TANDETA. reklamacja nie zostala przyjęta.buty rozwalają sie po 1-2 ubraniach. NIE POLECAM. nie dajcie się naciąć!
S3 10384190 666618133451257 2796452876552984122 n
  • Ania
  • 11/03/2015
Buty kupowane w CCC to strata czasu i pieniędzy. Reklamacje nie są uwzględniane, a obsługa przyjmuje je z łaski i opryskliwie. Na szczęście istnieje możliwość odwołania się do sądu i wsparcie Rzecznika Praw Konsumenta. Już raz korzystałam z tej możliwości, sądzę że przy kozakach, które obecnie są reklamowane (już drugi raz) też będzie taka potrzeba.
Default avatar
  • Krzysztof
  • 11/12/2014
Agnieszka, zmienisz zdanie, jak będziesz musiała coś reklamować !!! W CCC w Bydgoszczy w Focusie buty są teoretycznie z gwarancją, a w praktyce bez gwarancji. Też byłem zawsze zadowolony, aż trafiłem na bubel odrzucili mi reklamację i wyczytałem, że 99% jest automatycznie odrzucane bez czytania opisu usterki !!! http://www.nowaostroleka.pl/wiadomosci/15691,problemy-z-reklamacja-w-sklepie-ccc
Default avatar
  • agnieszka
  • 04/12/2014
Jestem stałą klientką CCC w Oleśnicy , jak i również cała moja rodzina. Nigdy nie mieliśmy problemów z reklamacjami bo nie było potrzeby reklamować . A co do obsługi zachęcam tak robić zakupy. Pracownice pełne energii i wesołe, zawsze mi SZCZERZE doradziły. Nie wiem czy mam takie wyjątkowe szczęście ale nigdy nie narzekałam , może trochę na obsługę jak jeszcze CCC było w rynku.
S3 150653 286155464840739 1752271246 n
  • Urszula
  • 01/12/2014
zam do grona osób niezadowolonych - 3 raz reklamuję te same buty - 2 razy podklejono a za 3 razem po prostu odrzucono reklamację. Buty miałam na nogach zaledwie kilka razy, odklejały się czubki [mokasyny] i po pierwszym razie wiadomo było, że klejenie w tym miejscu nic nie pomoże- kategoryczne żądanie zwrotu pieniędzy lub zamiany na inne też nie odniosło skutku.Dalej rzecznik praw konsumenta.
S3 10622903 848737081806008 6070119191265812610 n
  • Ala
  • 24/11/2014
Nie polecamtego sklepu, Obsluga beznadziejna . Osoby wogole nie kompetentne na stanowisku kierownik zmiany. Nie uznano mi reklamacji na zamek po 1 miesiacu urzytkowania obuwia ( urwal sie suwak od zamka ). Buty nie naleza do tanich a reklamacji nie uwzgledniaja.To jest jakies oszustwo .. Czlowiek kupuje buty z gwarancja 2 letnia a okazuje sie ze i tak jej niema. OSZUSCII!!!!!
S3 1522202 562247153863809 863417618 n
  • Dorota
  • 21/11/2014
Sklep do dupy.Kupiłam buty na drewnianej podeszwie.W miejscu zginania stopy po kilku tygodniach buty pękły,oczywiście rekamacji nie chciano przyjąć.Odebrałam na jesień,więc już nie mogłam chodzić z racji tego,że to rodzaj sandałów.Przyszło lato,włożyłam buty w których podobno wymieniono podeszwy,po dwóch dniach buty pękły w tych samych miejscach.Nie poszłam już,bo to daremne.
S3 10443443 806581682693995 7822581574652848825 n
  • Edyta
  • 07/11/2014
nie polecam, reklamowalam buty które były chodzone tylko jeden dzień, w czasie rozmowy powiedziałam tej niekompetentnej pani która nazywa się "kierownikiem zmiany " - (bardzo nie uprzejma pani) że chcę albo nową parę albo zwrot pieniędzy. Po dwóch tygodniach przyszłam do tego sklepu, buty zostały SKEJONE - więc zobaczę co jutro mi pani kierownik powie, bo butów oczywiście nie przyjęłam
Default avatar
  • Andrzej
  • 05/11/2014
OSTRZEGAM PRZED ZAKUPAMI !!!!!!!!!!!!!! Po DWÓCH dniach chodzenia w butach Clara Barson (PODKRESLAM PO 2 DNIACH) wkładki odkleiły i podwinęły się w miejscu pięty. Dalsze użytkowanie grozi odciskami na piętach - oczywisty dyskomfort. Reklamację oddalono nie doszukując się wady materiałowej ani produkcyjnej. Odwołanie nieskuteczne. OSTRZEGAM bo szkoda pieniędzy i czasu. Andrzej z Wrocka
Default avatar
  • arek
  • 04/11/2014
niekompetencja to najlepsze okreslenie obsługi w tym sklepie polecają produkty do konserwacji obuwia ktróre sie nie nadaje do danego rodzaju materiału, obuwie zmienia kolor a pani nie przyjmuje zwrotu z wlasniej glupoty, radze omijac szerokim lukiem ten sklep i nigdy nie kupujcie zadnych srodkow do konserwacji od nich !!
S3 10626561 233899856785186 1029865874521474750 n
  • Ula
  • 28/10/2014
Kupiłam półbuty w CCC w galerii nad jeziorem w Koninie, w których pochodziłam 1,5TYGODNIA, ,W PODESZWIE POROBILY SIE DZIÓRY,.Zaniosłam je do reklamacji,a po dwóch tygodniach dowiedziałam się że;'' to wina użytkownika,który spowodował przetarcia,przerwania zbyt mocnym ocieraniem buta''Odwolalam sie niestety stwierdzono ze to wina kupujacego..Będę omijała ten sklep szerokim łukiem.
S3 36266 151011271615650 6726267 n
  • Agnieszka
  • 10/10/2014
Witam mialam tak samo ale w ccc w katowicach naprzeciwko dworca oddalam meza buty i podwóch tygodniach dowiedzialam sie ze nie uznano mi reklamacji nie polecam tego sklepu paskudztwo i ceny kolosalne nie kupujcie w tym sklepie
Default avatar
  • Ola
  • 05/10/2014
Nigdy więcej nie zakupie nic w tym sklepie! Nie uwzględniają reklamacji za każdym razem wciskając winę kupującemu " uszkodzenie mechaniczne". Tak to zrobić najprościej. Towar nie jest nigdzie odsyłany, po prostu leży sobie 2 tyg. po czym reklamacja jest odrzucana licząc na to że klientowi odpuści. Towar to buble nieadekwatne do ceny. Torebka od razu się wytarła nie nosiłam jej nawet 2 tyg,
S3 10592784 262482250612998 3314466950740040914 n
  • Anita
  • 24/08/2014
coraz częściej myślę ,że mają buty do dupy! kolejna reklamacja ,kolejny raz skleili i znów się rozkleiły ,w deichmanie nigdy nie reklamowałam butów ,domyślam się teraz z kąd ta karta rabatowa i przeceny ;)
S3 1016821 567186346711840 123134540 n
  • Marta
  • 18/08/2014
Miałam taki sam przypadek z butami pękła mi podeszwa po 3 miesiącach oczywiście reklamacji nie przyjeli ... to chamy i złodzieje
Default avatar
  • Wojciech
  • 19/03/2014
Odradzam wszystkim zakupow butow tej firmy , sa kiepskiej jakosci , a po trzech miesiacach pekla mi podeszwa w bucie i nie uwzglednili mi reklamacji podajac pokretne uzasadnienie .
Default avatar
  • Miroslaw
  • 18/03/2014
...zakupione w ccc Grudziądz buty po 1 dniu "wykazały" wadę w postaci zagietej wkładki w pięcie! Oczywiście reklamacji nie uwzględniono - " nie stwierdzono wad " !! Unikajcie tej oszukańczej sieci sklepów !
Default avatar
  • Dominika
  • 15/03/2014
Klientem sklepu CCC galeria RONDO w Bochni byłam-dopóki nie przyszło mi złożyć reklamacji na zakupione tam buty firmy Lasocki ! Mimo iż obuwie ma różnicę w długości wkładki prawie 1cm(jeden but większy od drugiego) to moje trzy reklamacje są NIEZASADNE!!! Wobec zasady:" zadowolony klient poleci daną firmę kolejnym pięciu osobom a niezadowolony ostrzeże przed nią dziesięciu" teraz działam!
Default avatar
  • alina
  • 16/02/2014
Kupiłam córce kozaki w CCC w galerii Veneda w Łomży, w których pochodziła niecały miesiąc, zepsuł się suwak ,popękały nitki na szwie na pięcie.Zaniosłam je do reklamacji,a po dwóch tygodniach dowiedziałam się że;'' to wina użytkownika,który spowodował przetarcia,przerwania zbyt mocnym ocieraniem buta o but w miejscach zgięcia butów''.Będę omijała ten sklep szerokim łukiem.
Nasz Serwis korzysta z plików cookies, aby ułatwić Użytkownikom przeglądanie naszego serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli Użytkownik nie ma zablokowanej opcji zapisywania tych plików, to zgadza się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia.
Użytkownik może samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej informacji na ten temat można uzyskać w regulaminie.